Äntligen blev mitt altanbygge av

God lunch och en härlig dag önskar jag alla läsare! Påsken är över och sommaren närmar sig med stormsteg! Nu är många sugna på att bygga och renovera men innan denna sommar är över har nog många skilt sig då de blivit arga när bygge och renoveringar inte gått som de planerat. Ta hjälp av en byggfirma så slipper ni gå på parterapi! Jag ska berätta om mitt altanbygge och jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver professionell hjälp inom bygg på Lidingö. Drawc Slawomir Bygg & Städ heter företaget som hjälpt mig.  

 

De är verkligen duktiga på det här med byggservice och snickeriarbeten, faktiskt så ställer de upp och hjälper sina kunder med det mesta dessa kan tänkas ha behov av när det gäller detta med bygg på Lidingö. Funderar ni på någon typ av renovering eller bygge tänkte jag det var bra att ni kände till detta företag för de som jobbar där är några riktiga proffs. Det visade sig inte minst när jag ringde och tog referenser innan jag anlitade dem. För de jag ringde var supernöjda. De hantverkare som arbetar på Drawc Slawomir Bygg & Städ är både kompetenta och erfarna. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär gärna en offert, som dessutom är helt gratis så kan ni i lugn och ro ta ställning till ifall ni vill ha deras hjälp eller inte. Det finns givetvis många företag som kan hjälpa till inom bygg på Lidingö men jag garanterar er att Drawc Slawomir Bygg & Städ är ett helt seriöst företag. Min nybyggda altan blev så bra så jag kommer definitivt att anlita detta företag för kommande projekt.