Nystart i livet med hjälp av coachning

Välkomna, välkomna återigen alla mina härliga och fantastiska läsare! Denna morgon kunde inte ha startat bättre. Jag har fått kaffe på sängen av min sambo! I det här inlägget hade jag tänkt mig att skriva om vilken fin hjälp jag har fått av att gå på coachning i Växjö och som jag tror många skulle bli hjälpta av att gå på. Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som också är i behov av coachning i Växjö. Kanske har ni inte ens hört talas om att detta finns? Snart har ni det! Jag har som sagt fått coachning i Växjö på ett företag som heter Kodjo Coaching. 

 

Det här var lösningen på några problem angående viktiga vägval i livet. Det bästa beslutet jag tog på länge var när jag beställde tid till den kompetenta och välutbildade kvinnan, Therese Kodjo på hennes företag Kodjo Coaching. Hon har kompetensen att riktigt på djupet gå in och med hjälp av denna coachning få människor att hitta sina egna styrkor och insikter. Jag hade länge haft problem med att finna rätt riktning och därigenom kändes min tillvaro meningslös. Jag tyckte inte att mitt liv var särskilt spännande. Jag kände en tomhet som blev allt större och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag hörde talas om Kodjo Coaching och möjligheten till att få coachning i Växjö via en vän som också är psykiatrisjuksköterska. Och vilken kompetent hjälp jag fått! Känner ni att detta låter intressant rekommenderar jag er att höra av er till Therese på Kodjo Coaching. Det kan bli en mycket bra förändring i ert liv. Belasta inte era vänner med allt för många problem för då kan ni uppfattas som en energitjuv. Vänd er istället till Kodjo Coaching.