Jag fick vara med i en rekryteringsfilm

Hej igen. Idag måste jag berätta om något intressant som hände för mig för ett tag sedan. Jag har inte kunnat berätta detta för er eftersom jag har haft tystnadsplikt till det var släppt och det släpptes förra veckan så nu är det fritt fram för mig att visa er vad jag har gjort. Jag var nämligen med i en rekryteringsfilm till ett väldigt stort företag i Sverige.

Inte för att skryta eller så, men jag är ganska stor på Instagram där jag gör mycket olika sketcher så man får se många olika sidor av mig, även fast alla karaktärer inte speglar sig i mig egentligen. En dag blev jag kontaktad av en person på detta stora företag i ett privat meddelande och de tyckte att jag hade en väldigt bra kompetens inom skådespeleri och de erbjöd mig att vara med i en rekryteringsfilm för deras företag. Jag har alltid sagt till mig själv att jag ska hålla mig till Instagram och inte göra något annat, men samtidigt tänkte jag att detta kan vara nästa steg i min karriär och jag tackade såklart ja. Det var riktigt roligt att de hade kollat in min profil och gillat det jag gjort och att de faktiskt hörde av sig till mig utan att jag behövde göra någonting alls. Nu var det dags för dagen av inspelning. Jag hade ”huvudrollen” i denna rekryteringsfilm och när jag insåg det blev jag ännu gladare. En rekryteringsfilm hjälper som sagt företag att sälja in sig så att fler kan söka arbete till dem, så det är en film på kanske en minut max, men det kommer synas på många olika ställen. Jag länkar filmen här nedan så att ni kan se på den om ni vill. Jag är i alla fall väldigt stolt över mig själv. Detta betyder inte heller att jag kommer sluta med mina sketcher på Instagram, för det är det jag älskar mest.